Nyomtass merített papírra!

Termékeink között üres merített papírokat is találsz, amelyeket akár Te is, saját otthonodban is tudsz nyomtatni. Tapasztalataink, valamint a visszajelzéseitek alapján a tintasugaras nyomtatók nagy többsége képes kézzel merített papírra nyomtatni. A papírok nyomtatása a legnagyobb biztonsággal, egyesével adagolva történik. Lézernyomtatót ne használj merített papírokkal, a készülék meghibásodását okozhatja!

Tippek, trükkök otthoni nyomtatáshoz:

  • A dokumentumterv papíron való legpontosabb elhelyezkedéséhez, mérd meg a papírt, mert a kézzel merítés miatt néhány miliméteres pontatlanság előfordulhat. A nyomtatási beállításokban megadhatod a pontos méretet. Amennyiben meghagyod a beállított szabványméretet, akkor sem kell aggódnod, a különbség szemmel szinte láthatatlan.
  • A nyomtatási beállításoknál állítsd a papír tipusát "vastag papírra" , így a nyomtatófej még biztonságosabban tud dolgozni.
  • Kizárólag egyesével adagolva nyomtass, így elkerülheti a papír begyűrődését.
  • Képet nyomtatnál? Vegye figyelembe, hogy barna papír sokak szerint tetszetősebb, de a színek másképp jelennek meg mint a fehér színű kézzel merített papíron.
  • Tedd egyedivé elképzelésed a regisztráció nélkül, azonnal letölthető különleges betűtipusokkal! Keresd fel a fontspace.com weboldalt (A *.ttf kiterjesztésű fájlt a C meghajtó > Windows > Fonts mappába kell másolni, illetve letölteni.)
  • Készítsd el személyes ajándékod szeretteidnek, tedd egyedivé esküvői meghívódat , készíts különleges oklevelet kézzel merített papírjainkkal!

+1 TIPP: Érdemes - mennyiségtől függően - az üres merített papírokból néhány darabbal többet rendelni az esetleges rontások, próbálkozások miatt.

Ne feledd a két legfontosabb dolgot: kizárólag egyesével adagolva nyomtass és csak tintasugaras nyomtatóval!