Hűségpontok

Ha nálunk vásárolsz, akkor azzal szeretnénk megköszönni bizalmad, hogy minden rendelésed pontokkal jutalmazunk. A termékek adatlapján láthatod, hogy a vásárlás után mennyi hűségpont szerezhető, ez változó mértékű. Pontosan ennyi pont fog gyűlni virtuális számládon, amit később jóváírunk. A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges.

Mire használhatod fel pontjaidat? Bármire! 1 pont pontosan 1 forintot ér. Ha legközelebb nálunk rendelsz, beválthatod hűségpontjaid, így bármely termékünket olcsóbban rendelheted meg, vagy csökkentheted a szállítási költséget is. Fontos tudnod, hogy a pontok csak teljesített, átvett, kézbesített rendelések esetén érvényesek, és 1 évig használhatók fel.

Érdemes követni minket Facebook-on vagy hírlevelünkre feliratkozni, hiszen hűségpontok az év több napján akár többszörösét is érhetik, illetve lesznek olyan alkalmak, amikor egy-egy termékért meglepően sok pontot lehet kapni. Igazából ezzel egyetlen célunk van: ha elégedett voltál velünk és úgy döntesz ismét minket választasz ha ajándékot keresel, akkor korábbi vásárlásoddal arányosan, azonnal kedvezményt tudjunk nyújtani neked, ezzel megköszönve, hogy ismét minket választottál.